Počet záznamov: 1  

Kvalita služieb v súčasnom hotelierstve

  1. Názov Kvalita služieb v súčasnom hotelierstve
    Autorské údajeA. Rapacz
    Autor Rapacz Andrzej
    Zdrojový dokumentEkonomická revue cestovného ruchu. Roč. 28, č. 4 (1995), s. 167-173
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá hotelierstvo * hotely * služby * kvalita * ponuka * dopyt * ruch cestovný * zariadenia ubytovacie * TQM * ISO * ISO 9000
    AnotáciaPodstata a prístup ku kvalite služieb v hotelierstve. Kvalita a vlastnosti ubytovacích služieb. Princípy manažmentu kvality. Zabezpečovanie kvality na základe normy ISO 9000 (získanie certifikátu).
    Báza dátČLÁNKY

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.