Počet záznamov: 1  

Zdroje konkurencieschopnosti vybraných podnikov troch výrobných odborov potravinárskeho priemyslu na Slovensku

  1. Názov Zdroje konkurencieschopnosti vybraných podnikov troch výrobných odborov potravinárskeho priemyslu na Slovensku
    Preklad názvuSources of competitiveness of three chosen enterprises of agricultural industry in Slovakia
    Autorské údajeaut. Alena Daňková, Zuzana Bosáková
    Autor Daňková Alena EUBPHFKMA - Katedra manažmentu PHF
    Spoluautori Bosáková Zuzana EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené
    Zdrojový dokument Podniková revue : vedecký časopis Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach = scientific journal of the Faculty of Business Economics of the University of Economics in Bratislava with a seat in Košice. Roč. 3, č. 5 (2004), s. 17-30. - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach, 2004. ISSN 1335-9746
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 339.137 - Konkurencia
    Heslá konkurencieschopnosť * potravinárstvo * priemysel mliekarský * mäsopriemysel * priemysel hydinársky * výskum * podnik * Slovensko
    AnotáciaInformácia o súčasnej situácii vo vybraných podnikoch troch výrobných odborov potravinárskeho priemyslu spracujúcich výstupy živočíšnej výroby - mliekarenského, mäsového a hydinárskeho priemyslu z hľadiska ich zdrojov konkurencieschopnosti. Prezentované údaje boli získané prostredníctvom dotazníkového výskumu.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE04 01106-004, PHF - Archív EPC, originál dokumentu
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2004: 5-6

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.