Počet záznamov: 1
Konkurencieschopnosť vybraných výrobných odborov slovenského potravinárskeho priemyslu
Názov Konkurencieschopnosť vybraných výrobných odborov slovenského potravinárskeho priemyslu Preklad názvu The Competitiveness of the Chosen Processing Branches Slovak Food Industry Autorské údaje Alena Daňková, Zuzana Bosáková Autor Daňková Alena EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené Spoluautori Bosáková Zuzana EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené Zdrojový dokument Ekonomický časopis : časopis pre ekonomickú teóriu a hospodársku politiku, spoločensko-ekonomické prognózovanie. Roč. 53, č. 4 (2005), s. 415-426. - Bratislava : Ústav slovenskej a svetovej ekonomiky SAV, 2005. ISSN 0013-3035 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 339.137 - Konkurencia Heslá konkurencieschopnosť * potravinárstvo * Slovensko * spolupráca hospodárska medzinárodná * podnik * adaptácia * komodity * produktivita práce Anotácia Pojem konkurencieschopnosť v odbornej literatúre. Diagnostika koncepcie konkurencieschopnosti na úrovni odvetvia potravinárskeho priemyslu. Formulácia opatrení pre podnikovú prax na zabezpečenie a posilnenie jej konkurencieschopnosti v období adaptácie ekonomiky Slovenska v nových trhových podmienkach EÚ. Kategória EPC Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E05 00933-001, PHF - Archív EPC, kópia plného textu Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2005: 1-5
článok
Počet záznamov: 1