Počet záznamov: 1  

Význam identifikácie a kvantifikácie reštrikcií v procese hodnotenia efektov liberalizácie služieb

  1. SYS0067190
    LBL
      
    02253nla$$2200409$$$450$
    005
      
    20240502083200.3
    100
      
    $a 20071123a2007łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d slo $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Význam identifikácie a kvantifikácie reštrikcií v procese hodnotenia efektov liberalizácie služieb $f Jana Vančíková
    330
      
    $a Empirické metódy hodnotenia liberalizácie sektora služieb. Význam identifikácie a kvantifikácie bariér v metodológii empirických štúdií. Analýza tvorby ekonomických modelov hodnotiacich dopady liberalizácie v sektore služieb s dôrazom na význam kvantitatívneho poznatku prekážok v odvetviach služieb.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0056453 $1 010 $a 978-80-7318-529-9 $1 200 1 $a Mezinárodní Baťova doktorandská konference $b elektronický zdroj $e 3. ročník mezinárodní Baťovy doktorandské konference $e Zlín, 12. dubna 2007 $e recenzovaný sborník příspěvků $1 210 $a Zlín $c Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně $d 2007 $1 215 $a CD-ROM
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005745 $a služby
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005656 $a sektor terciárny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001233 $a bariéry obchodu vnútorného
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003063 $a liberalizácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003407 $a modely ekonomické
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001076 $a analýza ekonometrická
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006708 $a ukazovatele kvantitatívne
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006637 $a trh vnútorný
    675
      
    $a 338.46 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000170 $x Služby. Terciárny sektor
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0009193 $a Vančíková $b Jana $4 070 $p EUBOBFKSC $r 0,4 $T Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20071123 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.