Počet záznamov: 1  

Špecifické aspekty pri ohodnocovaní ochrannej známky

  1. SYS0081493
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20240502071920.8
    100
      
    $a 20080922a2008łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Špecifické aspekty pri ohodnocovaní ochrannej známky $f Martin Križan
    330
      
    $a Hodnota ochrannej známky ako výsledok dlhoročného vývoja a dobrej povesti podniku, a preto nie jemožné ju oddeľovať od celkovej ekonomickej situácie v podniku.Tri základné prístupy ohodnocovania ochrannej známky: ohodnotenie ochrannej známky na základe jej budúcich výnosov, ohodnotenie ochrannej známky na základe vynaložených nákladov na jej vytvorenie a zápis, ohodnotenie ochrannej známky na základe porovnania s inými ochrannými známkami.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0147698 $1 011 $a 1337-7574 $1 200 1 $a Finančný manažment a controlling v praxi $e [odborný mesačník pre oblasť finančného riadenia] $v Č. 2 (2008), s. 103-106 $1 210 $a Bratislava $c Iura Edition $d 2008
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002125 $a firmy
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007570 $a známky ochranné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006977 $a vlastníctvo duševné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002304 $a hodnota
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007566 $a značky výrobkov
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003157 $a majetok nehmotný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007101 $a výnosy
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003562 $a náklady
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0005851 $a registrácia
    675
      
    $a 347.77 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000216 $x Priemyselné, výrobné a vedecké vlastníctvo a vlastnícke vzťahy. Patentové a značkové právo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0015061 $a Križan $b Martin $p EUBFPMKPO $9 100 $4 070 $T Katedra podnikovohospodárska FPM
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20080922 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.