Počet záznamov: 1
Vývojové trendy balenia potravín
Názov Vývojové trendy balenia potravín Súbežný názov Developmental trends in food packaging Autorské údaje Igor Kačeňák, K. Surówka, G. Jaworska, A. Dandár Autor Kačeňák Igor EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Spoluautori Surówka K. Jaworska G. Dandár A. Zdrojový dokument Nové trendy v potravinárstve : zborník vedeckých prác. S. 55-61. - Bratislava : Nakladateľstvo STU v Bratislave, 2010. ISBN 978-80-227-3398-4 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 621.798 - Balenie a obalová technika Heslá obaly * technika obalová * modernizácia * automatizácia * technológie nové * označovanie tovarov * kódy čiarové * potraviny Anotácia Moderné metódy balenia. Vákuové balenie a balenie v inertnom plyne. Aseptický spôsob balenia. Aktívne a inteligentné balenie. Metódy balenia vo vývoji. Rádiofrekvenčná identifikácia - RFID. Automatizácia baliaceho procesu. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E10 01307-001, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1