Počet záznamov: 1  

Vývojové trendy balenia potravín

  1. Názov Vývojové trendy balenia potravín
    Súbežný názovDevelopmental trends in food packaging
    Autorské údajeIgor Kačeňák, K. Surówka, G. Jaworska, A. Dandár
    Autor Kačeňák Igor EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Spoluautori Surówka K.
    Jaworska G.
    Dandár A.
    Zdrojový dokumentNové trendy v potravinárstve : zborník vedeckých prác. S. 55-61. - Bratislava : Nakladateľstvo STU v Bratislave, 2010. ISBN 978-80-227-3398-4
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 621.798 - Balenie a obalová technika
    Heslá obaly * technika obalová * modernizácia * automatizácia * technológie nové * označovanie tovarov * kódy čiarové * potraviny
    AnotáciaModerné metódy balenia. Vákuové balenie a balenie v inertnom plyne. Aseptický spôsob balenia. Aktívne a inteligentné balenie. Metódy balenia vo vývoji. Rádiofrekvenčná identifikácia - RFID. Automatizácia baliaceho procesu.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE10 01307-001, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.