Počet záznamov: 1  

Modifikované tuky pre výrobky mäsového priemyslu

  1. Názov Modifikované tuky pre výrobky mäsového priemyslu
    Autorské údajeJ. Hojerová, A. Wunderová, Alica Lacková
    Autor Hojerová J.
    Spoluautori Wunderová A.
    Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokumentZborník z vedeckej konferencie pri príležitosti 45. výročia založenia Katedry chémie a technológie sacharidov a potravín : Bratislava, 14.-15. júna 1989. S. 260-262. - Bratislava : Chemickotechnologická fakulta SVŠT v Bratislave, 1989
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE00 01377-001, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.