Počet záznamov: 1
Modifikované tuky pre výrobky mäsového priemyslu
Názov Modifikované tuky pre výrobky mäsového priemyslu Autorské údaje J. Hojerová, A. Wunderová, Alica Lacková Autor Hojerová J. Spoluautori Wunderová A. Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Zborník z vedeckej konferencie pri príležitosti 45. výročia založenia Katedry chémie a technológie sacharidov a potravín : Bratislava, 14.-15. júna 1989. S. 260-262. - Bratislava : Chemickotechnologická fakulta SVŠT v Bratislave, 1989 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Kategória EPC Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E00 01377-001, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1