Počet záznamov: 1
Bezpečnosť potravín v spoločnom stravovaní
Názov Bezpečnosť potravín v spoločnom stravovaní Preklad názvu Food safety in caterers Autorské údaje Alica Lacková Autor Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 4, č. 15 (2011), s. 408-417. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2011. ISSN 1337-7493 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie Heslá bezpečnosť potravinová * stravovanie spoločné * kvalita výrobkov * kontrola * analýza komparatívna * Slovensko Anotácia Analýza súčasnej úrovne bezpečnosti a kvality potravín v spoločnom stravovaní na Slovensku komparáciou zistených poznatkov z usutočnenej kontroly potravín v zariadeniach spoločného stravovania orgánmi verejného zdravotníctva Slovenskej republiky v rokoch 2008 až 2010. Kategória EPC Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E11 01730-010, originál dokumentu Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2011: 13-16
článok
Počet záznamov: 1