Počet záznamov: 1  

Konkurencieschopnosť slovenských potravinárskych podnikov a možnosti ich uplatnenia na zahraničných trhoch

  1. Názov Konkurencieschopnosť slovenských potravinárskych podnikov a možnosti ich uplatnenia na zahraničných trhoch : bakalárska práca
    Autorské údajeMarta Nemcová, školiteľ: Gabriela Džuganová
    Autor Nemcová Marta
    Ďalší autori Džuganová Gabriela (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra marketingu
    Vydavateľské údajeBratislava, 2012. - 57 s.
    Druh dokumentupráce záverečné bakalárske (Bc.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra867502

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha201.8 KBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce698.2 KBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.