Počet záznamov: 1  

Priebeh procesu rizika s cieľom aktívnej redukcie pri identifikácii v historickom kontexte

  1. HOCMAN, František. Priebeh procesu rizika s cieľom aktívnej redukcie pri identifikácii v historickom kontexte. In Nová ekonomika : vedecký časopis Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Národohospodárska fakulta EU, 2013. ISSN 1336-1732, September 2013, roč. 6, č. 3, s. 82-91. VEGA 1/0845/11
    Ohlasy:
    [4] KUŠNÍROVÁ, Jana. Komparácia zdaňovania fyzických osôb v Slovenskej republike a Veľkej Británii. In Financie a riziko : zborník príspevkov z XV. ročníka medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava, 25. - 26. novembra 2013 [elektronický zdroj]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3765-0, s. 253-263 CD-ROM. ITMS 26240120032.
    [1] SKALAK, Pavol. VIRTUAL CURRENCIES NEW PHENOMENON OF FINANCIAL MARKET. In POLITICAL SCIENCES, LAW, FINANCE, ECONOMICS AND TOURISM, VOL II. ISSN 2367-5659, 2014, pp. 867-873., Registrované v: WOS
    [4] ALEXY, Martin - KÁČER, Marek. Ratingové agentúry a regulačný rámec Európskej únie. In Nová ekonomika : vedecký časopis Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Bratislava : Národohospodárska fakulta EU, 2014. ISSN 1336-1732. Roč. 7, č. 2(2014), s. 83-91. ITMS 26240120032
    [4] ALEXY, Martin - KÁČER, Marek. Ratingové hodnotenie miery náhrady a rozsahu straty pri defaulte. In Nová ekonomika : vedecký časopis Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Bratislava : Národohospodárska fakulta EU, 2015. ISSN 1336-1732. Roč. 8, č. 2(2015), s. 18-26. VEGA 1/0838/14
    [4] ALEXY, Martin - KÁČER, Marek. Stabilita ratingového hodnotenia korporátneho sektora. In Nová ekonomika : vedecký časopis Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Bratislava : Národohospodárska fakulta EU, 2014. ISSN 1336-1732. Roč. 7, č. 1(2014), s. 49-55. ITMS 26240120032
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.