Počet záznamov: 1
Čerstvé jedlo je rastúcou súčasťou nášho biznisu
Názov Čerstvé jedlo je rastúcou súčasťou nášho biznisu Autorské údaje Marek Legéň, Tomasz Rogacz Autor Legéň Marek (Autor interview) Spoluautori Rogacz Tomasz (Účastník interview) Zdrojový dokument Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. Roč. 25, č. 20 (21. mája 2015), s. 16-18. - Bratislava : News and Media Holding, 2015. ISSN 1335-0684 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá firmy * kvalita * potraviny * reštaurácie * siete obchodné * Slovensko Anotácia Rozhovor so šéfom McDonald`su pre Česko a Slovensko Tomaszom Rogaczom o situácii na slovenskom trhu, o novom segmente zákazníkov, o trende čerstvých a zdravých potravín, o výbere dodávateľov, o vzťahu Slovákov k fastfoodu, o lokálnej chuti a ponuke, o reštaurácii budúcnosti, o zavádzaní nových technológií do systému objednávania. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2015: 11-20 + 4 príl.
článok
Počet záznamov: 1