Počet záznamov: 1
Bezpečnosť potravín a ich označovanie
Názov Bezpečnosť potravín a ich označovanie Autorské údaje Katarína Remeňová Autor Remeňová Katarína EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM Zdrojový dokument Faktory zvyšovania výkonnosti poľnohospodárskych podnikov vo väzbe na rozvoj vidieka a zabezpečenie primeranej potravinovej sebestačnosti I. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. S. 60-70. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015 / Tóth Miroslav ; Tršťanská Alena ; Matušovič Martin. ISBN 978-80-225-4166-4 Výstup z projektu VEGA 1/0128/15 Faktory zvyšovania výkonnosti poľnohospodárskych podnikov vo väzbe na rozvoj vidieka a zabezpečenie primeranej potravinovej sebestačnosti
Poznámky VEGA 1/0128/15 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie Heslá kvalita potravín * kontrola kvality * bezpečnosť potravinová * označovanie tovarov * Slovensko * Európska únia Anotácia Príspevok sa venuje štatistikám bezpečných potravín a jednotlivým legislatívnym zmenám. Systémy bezpečnosti potravín na globálnej, medzištátnej (štáty EÚ) a národnej úrovni. Silné stránky potravinovej bezpečnosti SR. Systém rýchleho varovania. Krajiny exportu a importu škodlivých organizmov. Kontrola bezpečnosti potravín. Prieskum medzi spotrebiteľmi ohľadom označovania potravín. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E15 01158-007, originál dokumentu
článok
Počet záznamov: 1