Počet záznamov: 1
Slow food a Culinary heritage - ako ochrana tradičných výrobkov a regionálnej gastronómie
SYS 0216602 LBL 00000nbm--22^^^^^---450- 005 20161201145324.0 035 $a 27571e63-f9e7-4b7c-88fa-793598878691 100 $a 20160529d2016łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Slow food a Culinary heritage - ako ochrana tradičných výrobkov a regionálnej gastronómie $e diplomová práca $f Michaela Sečenová $g školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová 210 $a Bratislava $d 2016 215 $a 73 s. 700 -1
$3 eu_un_auth*0055115 $a Sečenová $b Michaela $4 070 702 -1
$3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $f 1978- $4 727 712 02
$3 eu_un_auth*0000953 $a Obchodná fakulta EU $b Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru $4 050 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20160529 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1