Počet záznamov: 1  

Slow food a Culinary heritage - ako ochrana tradičných výrobkov a regionálnej gastronómie

  1. SYS0216602
    LBL
      
    00000nbm--22^^^^^---450-
    005
      
    20161201145324.0
    035
      
    $a 27571e63-f9e7-4b7c-88fa-793598878691
    100
      
    $a 20160529d2016łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Slow food a Culinary heritage - ako ochrana tradičných výrobkov a regionálnej gastronómie $e diplomová práca $f Michaela Sečenová $g školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová
    210
      
    $a Bratislava $d 2016
    215
      
    $a 73 s.
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0055115 $a Sečenová $b Michaela $4 070
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $f 1978- $4 727
    712
    02
    $3 eu_un_auth*0000953 $a Obchodná fakulta EU $b Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru $4 050
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20160529 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.