Počet záznamov: 1
Kvalitné, zdravé a funkčné potraviny
Názov Kvalitné, zdravé a funkčné potraviny Autorské údaje Katarína Fašiangová Autor Fašiangová Katarína Zdrojový dokument Goodwill : magazín o ekonomike, biznise a spoločnosti. Roč. 8, č. September-Október (2016), s. 65. - Bratislava : Goodwill, 2016. ISSN 1337-9798 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy Heslá priemysel potravinársky * technológie nové * dozor potravinový * potravinárstvo * potraviny * výživa * zdravie Anotácia Kvalita každej potraviny je definovaná súborom charakteristických vlastností. Funkčné potraviny podľa ILSI (International Life Science Institute) a čo znamená termín funkčnosť potravín. Zmeny v potravinárskych technológiách. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Zväzky 2016: Február-December
článok
Počet záznamov: 1