Počet záznamov: 1
Spotrebiteľské povedomie o funkčných potravinách na Slovensku
Názov Spotrebiteľské povedomie o funkčných potravinách na Slovensku Súbežný názov Consumer awareness of functional food in Slovakia Autorské údaje Vanda Rogovská, Lenka Račková Autor Rogovská Vanda EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Spoluautori Račková Lenka Zdrojový dokument Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. S. 175-180 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Jarossová Malgorzata Agnieszka ; Hlavatý Ivan ; Weiss Elżbieta ; Kačeňák Igor ; Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4300-2 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Poznámky VEGA 1/0635/14 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo Heslá potraviny * potravinárstvo * výživa * spotreba potravín * kvalita potravín * kvalita výrobkov * regióny * spotrebitelia * Slovensko Anotácia Funkčné potraviny sú definované ako všetky potraviny alebo zložky potravín, ktoré môžu poskytnúť zdravotný prínos nad rámec tradičných živín, ktoré potraviny obsahujú. Analýza povedomia slovenských spotrebiteľov o funkčných potravinách. Kategória EPC Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E16 01135-014, originál dokumentu
článok
Počet záznamov: 1