Počet záznamov: 1
Špecifický charakter inovácií v potravinárskom priemysle
Názov Špecifický charakter inovácií v potravinárskom priemysle Súbežný názov Specific character of innovation in the food industry Autorské údaje Alica Lacková Autor Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Inovácie v podnikateľskom prostredí II 2016 : zborník vedeckých statí. S. 63-67 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Donovalová Alena ; Leščáková Martina ; Gondárová Jana. ISBN 978-80-225-4299-9 Poznámky VEGA 1/0670/16 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 663/664 - Potravinárstvo Heslá priemysel potravinársky * potravinárstvo * inovácia * stratégia inovačná * investície * politika priemyselná * výroba priemyselná Anotácia Súčasný potravinársky priemysel v ekonomike Slovenska. Spracovanie poľnohospodárskych produktov a investície do modernizácie, inovácií a ekologizácie výroby. Význam inovácií v potravinárskom priemysle na Slovensku a charakterizovanie jeho špecifík. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E16 01548-009, originál dokumentu
článok
Počet záznamov: 1