Počet záznamov: 1
Výhody aplikovaného franchisingu v gastronomickej prevádzkovej jednotke
Názov Výhody aplikovaného franchisingu v gastronomickej prevádzkovej jednotke : bakalárska práca Autorské údaje Michal Výbošťok, školiteľ: Anna Veszprémi Sirotková Autor Výbošťok Michal Ďalší autori Veszprémi Sirotková Anna (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené Vydavateľské údaje Bratislava, 2018. - 54 s. Druh dokumentu práce záverečné bakalárske (Bc.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 901735
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 1.5 MB z IP adresy EU po prihlásení kniha
Počet záznamov: 1