Počet záznamov: 1
Štruktúra zamestnancov v odvetví agropotravinárstva
Názov Štruktúra zamestnancov v odvetví agropotravinárstva Súbežný názov The Structure of Employees in Agri-Food Sector Autorské údaje Miroslav Tóth Autor Tóth Miroslav EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM Zdrojový dokument Aktuálne problémy podnikovej sféry 2018 : zborník vedeckých prác. S. 1049-1058 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018 / Uhliar Miroslav ; Kintler Jakub ; Fetisovová Elena ; Tršťanská Alena. ISBN 978-80-225-4536-5 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá poľnohospodárstvo * potravinárstvo * zamestnanci * zdroje ľudské * vzdelanie * vek * mzdy Anotácia Skúmanie vývoja priemerného evidenčného počtu zamestnancov v odvetví poľnohospodárstva a výroby potravín a nápojov, vo vzťahu k podielu na počte zamestnancov za národné hospodárstvo Slovenskej republiky, priemerné mesačné mzdy a mzdovú paritu, štruktúru zamestnancov, podiel podľa dosiahnutého vzdelania a produktivita na zamestnanca podľa výnosov odvetia. Kategória EPC Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E18 00805-049, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu PDF zabezpečené 256.5 KB dostupné po prihlásení článok
Počet záznamov: 1