Počet záznamov: 1  

Štruktúra zamestnancov v odvetví agropotravinárstva

  1. Názov Štruktúra zamestnancov v odvetví agropotravinárstva
    Súbežný názovThe Structure of Employees in Agri-Food Sector
    Autorské údajeMiroslav Tóth
    Autor Tóth Miroslav EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM
    Zdrojový dokument Aktuálne problémy podnikovej sféry 2018 : zborník vedeckých prác. S. 1049-1058 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018 / Uhliar Miroslav ; Kintler Jakub ; Fetisovová Elena ; Tršťanská Alena. ISBN 978-80-225-4536-5
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá poľnohospodárstvo * potravinárstvo * zamestnanci * zdroje ľudské * vzdelanie * vek * mzdy
    AnotáciaSkúmanie vývoja priemerného evidenčného počtu zamestnancov v odvetví poľnohospodárstva a výroby potravín a nápojov, vo vzťahu k podielu na počte zamestnancov za národné hospodárstvo Slovenskej republiky, priemerné mesačné mzdy a mzdovú paritu, štruktúru zamestnancov, podiel podľa dosiahnutého vzdelania a produktivita na zamestnanca podľa výnosov odvetia.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE18 00805-049, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené256.5 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.