Počet záznamov: 1
Slow Food and Culinary Heritage as European Activities to Promote Traditional and Regional Foods and Dishes
Názov Slow Food and Culinary Heritage as European Activities to Promote Traditional and Regional Foods and Dishes Preklad názvu Slow food a kulinárske dedičstvo ako európske aktivity na podporu tradičných a regionálnych potravín a jedál Autorské údaje Malgorzata A. Jarossová Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism : Proceedings of the 6th International Scientific Conference, October 17 - 18, 2019 (Mojmírovce, Slovak Republic). Pp. 170-178 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2019 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Škvarčeková Oľga ; Rehák Róbert ; Krnáčová Paulína ; Benešová Dana ; Daňo Ferdinand ; Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism International Scientific Conference. ISBN 978-80-225-4646-1 Poznámky VEGA 1/0543/18 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Slovenská republika Heslá dedičstvo kultúrne * jedlá * regióny * spotreba potravín * podpora predaja Anotácia Tradičné a regionálne jedná ako súčasť kultúrnej identity krajiny. Charakteristika vybraných európskych aktivít zameraných na propagáciu tradičných a regionálnych potravín a jedál ako slow food a kulinárske dedičstvo. Použitá metóda analýzy a syntézy. Kategória EPC Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E19 00587-018, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 341.1 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1