Počet záznamov: 1
Využitie metód hodnotenia podnikov v priestore v odvetví potravinárstvo
Názov Využitie metód hodnotenia podnikov v priestore v odvetví potravinárstvo Súbežný názov Using Methods of Evaluation Business Areas in the Food Sector Autor Lukáč Jozef EUBPHFKRP - Katedra finančného riadenia podniku PHF Zdrojový dokument Journal of Innovations and Applied Statistics : vedecký internetový časopis. Roč. 9, č. 2 (2019), s. 71-76 online. - Košice : Katedra hospodárskej informatiky a matematiky PHF EU, 2019. ISSN 1338-5224 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá potravinárstvo * konkurencieschopnosť * metódy * výkonnosť Anotácia Metódy hodnotenia firiem, konkurencieschopnosť výrobkov výberom vhodného súboru ukazovateľov konkurencieschopnosti. Určenie pozície potravinárskeho podniku v porovnaní s ostatnými podnikmi v rovnakom regióne v tom istom regióne na základe finančných ukazovateľov. ABC, s. r. o. založená v roku 1995. Kategória EPC Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E19 01059-009, kópia plného textu Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2019: 2
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 505.3 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1