Počet záznamov: 1
Logistika čerstvých potravín
Názov Logistika čerstvých potravín Súbežný názov Fresh Food Logistics Autorské údaje Jozef Gajdoš Autor Gajdoš Jozef EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF Zdrojový dokument Nové trendy v manažmente a marketingu - Ekonomicko - manažérske aspekty súčasného podnikania : recenzovaný zborník abstraktov z vedeckého workshopu. S. 12. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020 / Kršák Branislav ; Mesároš Peter ; Nové trendy v manažmente a marketingu - Ekonomicko-manažérske aspekty súčasného podnikania vedecký workshop. ISBN 978-80-225-4707-9 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá potraviny * logistika * reťazce logistické * kontrola kvality Anotácia Logistiku potravín pre maloobchodné reťazce obvykle realizujú logistické spoločnosti. V prípade, že sa na potravinársky tovar pozrieme z hľadiska doby trvanlivosti, tak najväčšia pozornosť je venovaná čerstvým potravinám. Prioritným segmentom v logistike potravín je teda tovar s regulovanou teplotou. Kategória EPC Abstrakty príspevkov z domácich konferencií Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E20 00341-006, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1