Počet záznamov: 1  

Účtovanie stravovania zamestnancov

  1. Názov Účtovanie stravovania zamestnancov
    Autorské údajeJana Hvojníková
    Autor Hvojníková Jana
    Zdrojový dokument Účtovníctvo ROPO a obcí v praxi : mesačník plný informácií z oblasti účtovníctva, daní, práva a miezd pre rozpočtové, príspevkové organizácie a obce. Roč. 16, č. 9 (2021), s. 11-17. - Bratislava : Wolters Kluwer, 2021. ISSN 1337-0197
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá zamestnanci * stravovanie spoločné * povinnosti zamestnávateľov * zákonník práce * zariadenia stravovacie * príspevky nenávratné * účtovanie
    AnotáciaPodľa §152 ods.1 zákona č.311/2001 Z.z. Zákonník práce v znp., je zamestnávateľ povinný zabezpečiť zamestnancom stravovanie vo všetkých zmenách. Podľa §152 ods. 3 Zákonníka práce, zamestnávateľ prispieva na stravovanie zamestnancov v sume najmenej 55% ceny jedla, najviac do sumy 55% stravného poskytovaného pri pracovnej ceste v trvaní 5 až 12 hodín podľa osobitného predpisu.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Zväzky2021: 1-12

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.