Počet záznamov: 1
Výroba čokolády na Slovensku, vybrané ekonomické ukazovatele podnikov
Názov Výroba čokolády na Slovensku, vybrané ekonomické ukazovatele podnikov Súbežný názov Chocolate Production in Slovakia, Selected Economic Indicators of Enterprises Autorské údaje Miroslav Tóth, Alena Tóthová Autor Tóth Miroslav EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM Spoluautori Tóthová Alena EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM Zdrojový dokument Ekonomika, financie a manažment podniku - 2021 : zborník vedeckých prác = Proceedings of Scientific Papers. S. 429-445 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021 / Markovič Peter ; Tóth Miroslav ; Grznár Miroslav ; Rajňák Milan. ISBN 978-80-225-4890-8 Výstup z projektu VEGA 1/0708/20 Sociálno-ekonomické determinanty trvalo udržateľnej spotreby a výroby z hľadiska vplyvu na výkonnosť a konkurencieschopnosť podnikov
Poznámky VEGA 1/0708/20. - VEGA 1/0240/20 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá čokoláda * zodpovednosť podniku spoločenská * výroba * spotreba udržateľná * podnik rodinný Anotácia Ekonomická výkonnosť vzorky slovenských výrobcov čokolády vo vybraných ukazovateľoch. Čokoláda sa na Slovensku vyrába priemyselne ako veľkovýroba. Vyrába sa aj ručná výroba, ktorá poskytuje personalizované produkty. Slovenskí výrobcovia sa tiež správajú zodpovedne z hľadiska fairtrade a ochrany spotrebiteľa, tým podporujú udržateľnú produkciu kakaa a kultúru spotreby kakaa. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E21 00822-006, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 465.8 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1