Počet záznamov: 1
Impacts of COVID-19 on Hospitality Business and Sustainability Issues
Názov Impacts of COVID-19 on Hospitality Business and Sustainability Issues Preklad názvu Vplyv COVID-19 na podnikanie v oblasti pohostinstva a otázky udržateľnosti Autorské údaje Maximilian Maas, Peter Dorčák, Peter Markovič Autor Maas Maximilian EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM Spoluautori Dorčák Peter EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM Markovič Peter EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM Zdrojový dokument Ekonomika, financie a manažment podniku XVI. : zborník vedeckých statí pri príležitosti Týždňa vedy a techniky. S. 199-210. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2022 / Markovič Peter ; Tóth Miroslav ; Grznár Miroslav ; Szabo Ľuboslav. ISBN 978-80-225-4992-9 Poznámky VEGA 1/0240/20 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu nemčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá pandémia * ruch cestovný * ekonomika zelená * udržateľnosť * ekologizácia * inovácie environmentálne Anotácia Dopad pandémie COVID-19 na podnikateľské prostredie v sektore gastro a cestovného ruchu a počiatočné obdobie pandémie v nemeckej oblasti. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E22 00599-020, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 698.3 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1