Počet záznamov: 1
Poľnohospodárstvo a výživa
Názov Poľnohospodárstvo a výživa Autorské údaje A. Kuhajdová, E. Slivková, Jaroslav Janků Autor Kuhajdová A. Spoluautori Slivková E. Janků Jaroslav Zdrojový dokument Trend. Roč. 5, č. 8 (1995), s. 16A Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie Heslá potraviny * kontrola * mäso * HACCP * kvalita výrobkov * inšpekcia štátna * mlieko * spotreba * Slovensko * 1992-1994 * víno * propagácia * výstavy Anotácia Prezentácia systému HACCP (Hazard Analyzes Critical Control Points - Analýza rizík a kritických kontrolných bodov), ktorý predstavila skupina amerických a slovenských expertov financovaná USAID odborníkom mäsopriemyslu. Cieľ systému - spracované suroviny bezpečné pre ľudskú spotrebu a hygienicky nezávadné zariadenia. Princípy kontroly. Ako by mohol tento systém zmeniť terajší komplikovaný inšpekčný systém. - Údaje o množstve, kvalite a realizačných cenách mlieka na Slovensku v r.1992-1994. - Výstava vín na Cypre príspevkom k propagácii východoslovenského regiónu. Báza dát ČLÁNKY
článok
Počet záznamov: 1