Počet záznamov: 1
Hygienické zabezpečenie výroby a predaja požívatín
SYS r019245 LBL ^^^^^naa^^2200349^^^450^ 005 20221205103310.4 100 $a 19971217a19rr m y0sloc0103 ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Hygienické zabezpečenie výroby a predaja požívatín $f Ján Ondrejka 330 $a Zabezpečenie akosti a zdravotnej bezchybnosti požívatín dvomi spôsobmi: systematickou kontrolou a riadením a ovládaním procesov ich výroby spôsobom, ktorý vylúči vznik zdravotne chybných požívatín. Systémy kontroly hygieny požívatín a ich aplikácia v legislatíve Rady Európy a harmonizácia legislatívy SR s požiadavkami EÚ. Jednotlivé súčasti systému kontroly požívatín označovaného pod názvom HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). 463 -1
$1 200 1 $a Výživa a zdravie $v Roč. 40, č. 9 (1995), s. 177-179 610 1-
$a hygiena výživy $9 eu_un_auth*h0002403 610 1-
$a potraviny $9 eu_un_auth*h0004572 610 1-
$a kontrola $9 eu_un_auth*h0002863 610 1-
$a kvalita výrobkov $9 eu_un_auth*h0003015 610 1-
$a ochrana zdravia $9 eu_un_auth*h0003913 610 1-
$a smernice $9 eu_un_auth*h0005778 610 1-
$a Európska únia $9 eu_un_auth*h0002048 610 1-
$a dozor štátny $9 eu_un_auth*h0001871 610 1-
$a HACCP 610 1-
$a legislatíva $9 eu_un_auth*h0003042 610 1-
$a Slovensko $9 eu_un_auth*h0005739 675 $a 613 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000255 $x Hygiena. Starostlivosť o zdravie 700 -1
$a Ondrejka $b Ján $3 eu_un_auth*p0008239 $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 19971217 $g AACR2
Počet záznamov: 1