Počet záznamov: 1  

Hygienické zabezpečenie výroby a predaja požívatín

  1. SYSr019245
    LBL
      
    ^^^^^naa^^2200349^^^450^
    005
      
    20221205103310.4
    100
      
    $a 19971217a19rr m y0sloc0103 ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Hygienické zabezpečenie výroby a predaja požívatín $f Ján Ondrejka
    330
      
    $a Zabezpečenie akosti a zdravotnej bezchybnosti požívatín dvomi spôsobmi: systematickou kontrolou a riadením a ovládaním procesov ich výroby spôsobom, ktorý vylúči vznik zdravotne chybných požívatín. Systémy kontroly hygieny požívatín a ich aplikácia v legislatíve Rady Európy a harmonizácia legislatívy SR s požiadavkami EÚ. Jednotlivé súčasti systému kontroly požívatín označovaného pod názvom HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points).
    463
    -1
    $1 200 1 $a Výživa a zdravie $v Roč. 40, č. 9 (1995), s. 177-179
    610
    1-
    $a hygiena výživy $9 eu_un_auth*h0002403
    610
    1-
    $a potraviny $9 eu_un_auth*h0004572
    610
    1-
    $a kontrola $9 eu_un_auth*h0002863
    610
    1-
    $a kvalita výrobkov $9 eu_un_auth*h0003015
    610
    1-
    $a ochrana zdravia $9 eu_un_auth*h0003913
    610
    1-
    $a smernice $9 eu_un_auth*h0005778
    610
    1-
    $a Európska únia $9 eu_un_auth*h0002048
    610
    1-
    $a dozor štátny $9 eu_un_auth*h0001871
    610
    1-
    $a HACCP
    610
    1-
    $a legislatíva $9 eu_un_auth*h0003042
    610
    1-
    $a Slovensko $9 eu_un_auth*h0005739
    675
      
    $a 613 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000255 $x Hygiena. Starostlivosť o zdravie
    700
    -1
    $a Ondrejka $b Ján $3 eu_un_auth*p0008239 $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 19971217 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.