Počet záznamov: 1
Kvalita a ceny rozhodujú o rozšírení trhu uzavretých systémov spoločného stravovania
Názov Kvalita a ceny rozhodujú o rozšírení trhu uzavretých systémov spoločného stravovania Autorské údaje Vincent Sniščák Autor Sniščák Vincent EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Zdrojový dokument Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 42, č. 2 (1997), s. 31-33. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 1997 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá výskum * stravovanie spoločné * stravovanie školské * stravovanie zamestnancov * kvalifikácia * pracovníci prevádzkoví * pracovníci riadiaci Anotácia Výskum v oblasti systémov spoločného stravovania. Zameranie výskumu na hodnotenie kvalitatívnej úrovne systémov spoločného stravovania (školský a závodný). Negatívne črty ich terajšieho stavu. Možný prínos zahraničných firiem na jeho zlepšenie. Úroveň spoločného stravovania z aspektu napĺňania výživových potrieb zákazníkov. Hodnotenie kvalifikačnej úrovne pracovníkov. Výsledky výskumu. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 1997: 1-3
článok
Počet záznamov: 1