Počet záznamov: 1
Bacillus cereus v pasterizovanom mlieku a jeho trvanlivosť
Názov Bacillus cereus v pasterizovanom mlieku a jeho trvanlivosť Autorské údaje Fridrich Görner, Ľubomír Valík Autor Görner Fridrich Spoluautori Valík Ľubomír Zdrojový dokument Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 45, č. 4 (október - december 2000), s. 75-76. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 636/639 - Chov zvierat. Produkty domácich zvierat a zveriny. Poľovníctvo. Rybárstvo Heslá mlieko * ochrana zdravia * výroba * spotrebitelia * spotreba obyvateľstva Anotácia Zvyšovanie nárokov a požiadavky na trvanlivosť konzumného pasterizovaného mlieka. Súčasný stav pasterizovaného mlieka. Dôvody zvyšovania požiadavok na chladenie mlieka. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2000: 1-4
článok
Počet záznamov: 1