Počet záznamov: 1
Bezpečné potraviny v každej kuchyni
Názov Bezpečné potraviny v každej kuchyni : prístup podľa systému HACCP - tip nielen pre výrobcu Autorské údaje Jozef Dubravický, Ľuboš Heriban Autor Dubravický Jozef Spoluautori Heriban Ľuboš Zdrojový dokument Slovenský výber : časopis manažmentu obchodu. Roč. 4, č. 11 (2000), s. 36-37. - Bratislava : SON MEDIA, 2000 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie Heslá hygiena výživy * potraviny * výroba * domácnosti * systém HACCP * výrobcovia * bezpečnosť potravinová Anotácia Výrobcovia sú povinní zaručiť zdravotnú bezpečnosť svojich výrobkov podľa systému HACCP ( Analýza rizík na kritických kontrolných bodoch ). Spomínaný systém sa sústreďuje na prevenciu. Čo je riziko a kritický kontrolný bod. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2000: 9-12
článok
Počet záznamov: 1