Počet záznamov: 1  

Institutional problems of pig meat sector in the Czech Republic

  1. Názov Institutional problems of pig meat sector in the Czech Republic
    Preklad názvuInstitucionální problémy sektoru vepřového masa v České republice
    Autorské údajeMarie Pourová, Miloslav Pour
    Autor Pourová Marie
    Spoluautori Pour Miloslav
    Zdrojový dokument Agricultural economics = Zemědělská ekonomika : an international journal = mezinárodní vědecký časopis. Roč. 48, č. 1 (2002), s. 29-35. - Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 2002. ISSN 0139-570X
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 636/639 - Chov zvierat. Produkty domácich zvierat a zveriny. Poľovníctvo. Rybárstvo
    Heslá mäso * mäsopriemysel * vzťahy dodávateľsko-odberateľské * partneri obchodní * inštitúcia * výroba poľnohospodárska * výskum * Česko
    AnotáciaInštitucionálne problémy v sektore bravčového mäsa v Českej republike. Výskum bol vykonaný v roku 2000 dotazníkovou metódou a metódou rozhovorov s manažérmi jednotlivých organizácií v potravinovom reťazci bravčové mäso. Zistené problémy - inštitucionálny pohľad.
    URL http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/59189.pdf
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2002: 1-6

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.