Počet záznamov: 1  

Problematika horknutia papriky

  1. Názov Problematika horknutia papriky
    Autorské údajeAlexander Príbela, Marta Karkalíková
    Autor Príbela Alexander
    Spoluautori Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokumentOvocie a zelenina - základná surovina pre konzervárenský priemysel : zborník prednášok z celoštátnej konferencie konanej v dňoch 26.-27.8.1980 v Nitre. S. 117-127. - Bratislava : ES SVŠT, 1981
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Kategória EPCOdborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE00 01283-001, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.