Počet záznamov: 1
Nové potraviny a ich uvádzanie na jednotný európsky trh
Názov Nové potraviny a ich uvádzanie na jednotný európsky trh : diplomová práca Autorské údaje Barbara Labošová, školiteľ: Alica Lacková Autor Labošová Barbara Ďalší autori Lacková Alica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru Vydavateľské údaje Bratislava, 2020. - 61 s. Druh dokumentu práce diplomové (Mgr.,Ing.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 912204
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 2.5 MB verejne dostupné kniha
Počet záznamov: 1