Počet záznamov: 1
Režimy zamerané na zlepšenie prístupu k potravinám
Názov Režimy zamerané na zlepšenie prístupu k potravinám Súbežný názov Schemes for Improving The Access to Food Autorské údaje Erika Dudáš-Pajerská, Naqibullah Daneshjo Autor Dudáš-Pajerská Erika EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF Spoluautori Daneshjo Naqibullah EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF Zdrojový dokument Riešené projekty - vedecké problémy : elektronický zborník príspevkov z vedeckého workshopu. S. 4-11 CD-ROM. - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU, 2020 / Gontkovičová Barbora ; Hrabovská Zuzana ; Riešené projekty - vedecké problémy. ISBN 978-80-225-4745-1 Poznámky VEGA 1/0376/17. - KEGA 026EU-4/2018 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá potraviny * výrobky poľnohospodárske * trhy * programy * školy Anotácia Rozbor pravidiel týkajúcich sa spoločnej organizácie trhov s poľnohospodárskymi výrobkami v rámci Nariadenia EP a ER č. 1308/2013 a ich dopadov na trh s poľnohospodárskymi výrobkami v podmienkach SR. Analýza režimu, ktorého úlohou je zabezpečiť zlepšenie prístupu k potravinám ako sú ovocie, zelenina a mlieko najmä v školských zariadeniach. Kategória EPC Odborné práce v domácich nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferečných) Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E20 00587-002, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 509.6 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1