Počet záznamov: 1  

Leadership and management in the hospitality industry

  1. Názov Leadership and management in the hospitality industry
    Autorské údajeRobert H. Woods, Judy Z. King
    Autor Woods Robert H.
    Spoluautori King Judy Z.
    Vydavateľské údajeLansing : Education Institute American Hotel & Lodging Association , 2002. - 429 s.
    Vydanie2nd ed.
    Edícia Educational Institute Books
    ISBN0-86612-223-0
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSpojené štáty
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá pohostinstvo * stravovanie spoločné * ubytovanie * reštaurácie * hotely * vedenie * riadenie * manažment * kvalita * výkony podnikové * oceňovanie * služby * ohodnocovanie podniku * centralizácia * decentralizácia * komunikácia * zručnosti * zamestnanci * koučovanie * tímy pracovné * diverzifikácia * zmeny organizačné * kariéra * plánovanie
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.2, z toho voľných 1, prezenčne 1
    Signatúra821260, 821261

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    821260SEKVšeobecná študovňalen prezenčne
    821261SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.