Počet záznamov: 1  

Štruktúra vzdelania v Slovenskej republike a absorpčná schopnosť Európskeho sociálneho fondu v skrátenom programovacom období 2004-2006

  1. Názov Štruktúra vzdelania v Slovenskej republike a absorpčná schopnosť Európskeho sociálneho fondu v skrátenom programovacom období 2004-2006
    Autorské údajeViera Vlčková, Alžbeta Ivaničková
    Autor Vlčková Viera EUBFNHKVR - Katedra verejnej správy a regionálneho rozvoja FNH
    Spoluautori Ivaničková Alžbeta EUBFNHKVR - Katedra verejnej správy a regionálneho rozvoja FNH
    Zdrojový dokumentXI. mezinárodní kolokvium o regionálních vědách : sborník příspěvků z kolokvia konaného v Pavlově, 18. - 20. června 2008. S. 105-122. - Brno : Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakulta, Katedra regionální ekonomie a správy, 2008. ISBN 978-80-210-4625-2
    Výstup z projektu VEGA 1/4643/07 Ľudské zdroje ako predpoklad konkurencieschopnosti regiónov
    PoznámkyVEGA 1/4643/07
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 37 - Výchova. Vzdelávanie. Vyučovanie
    Heslá vzdelanosť * školy stredné * školy vysoké * Slovensko * regióny * Európska únia * fondy finančné * investície nevýrobné * zdroje ľudské
    AnotáciaIdentifikácia vzdelanostnej úrovne obyvateľov Slovenska a jeho jednotlivých regiónov. Poukázanie na základe ESF dosahu intervencií na rozvoj ľudských zdrojov v programovacom období 2004-2006. Rozmanitosť sociálno-ekonomického potenciálu v regiónoch Slovenska implikoval rôznorodý prístup k prioritám a opatreniam zameraným na oblasť rozvoja ľudských zdrojov. Všetky regióny môžu mať prospech z investovania do oblasti ľudských zdrojov, ale nie všetky regióny sú rovnako pripravené na takéto investovanie.
    Kategória EPCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE08 01416-001, FNH - Archív EPC, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.