Počet záznamov: 1
Systémy manažérstva bezpečnosti potravín v zariadeniach spoločného stravovania
Názov Systémy manažérstva bezpečnosti potravín v zariadeniach spoločného stravovania Autorské údaje Marta Karkalíková Autor Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Bezpečnosť produktov a ochrana spotrebiteľa : zborník vedeckých statí : Products Safety Congress. S. 41-49. - Košice : Euroedu, s. r. o., 2011. ISBN 978-80-969219-6-6 Výstup z projektu KEGA 006EU-4/2011 E-learningová podpora výučby predmetu Tovaroznalectvo na stredných odborných školách
Poznámky KEGA 006EU-4/2011 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami Heslá potraviny * požiadavky na výrobky * zariadenia stravovacie * bezpečnosť potravinová * kontrola kvality * systém riadenia kvality Anotácia Aplikácia systému HACCP ako nástroja na zabezpečenie optimalizácie výroby potravín, nápojov a minimalizovanie zdravotných rizík v zariadeniach spoločného stravovania. Potravinová bezpečnosť Európskej únie a manažérstvo kvality. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E11 01719-005, originál dokumentu
článok
Počet záznamov: 1