Počet záznamov: 1
Knowledge of Slovak Consumers about Functional Foods - Preliminary Study
Názov Knowledge of Slovak Consumers about Functional Foods - Preliminary Study Preklad názvu Vedomosti slovenských spotrebiteľov o funkčných potravinách – predbežná štúdia Autorské údaje Malgorzata A. Jarossová Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Current trends in commodity science : 13th international commodity science conference, 22-25 june 2015, Poznań : book of abstracts. S. 101. - Poznań : Poznań University of Economics, 2015 ; Current trends in commodity science international commodity science conference. ISBN 978-83-9380-18-6-2 Poznámky Abstrakt Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Poľsko Kategória EPC Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E15 00581-001, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1