Počet záznamov: 1  

Knowledge of Slovak Consumers about Functional Foods - Preliminary Study

  1. Názov Knowledge of Slovak Consumers about Functional Foods - Preliminary Study
    Preklad názvuVedomosti slovenských spotrebiteľov o funkčných potravinách – predbežná štúdia
    Autorské údajeMalgorzata A. Jarossová
    Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokumentCurrent trends in commodity science : 13th international commodity science conference, 22-25 june 2015, Poznań : book of abstracts. S. 101. - Poznań : Poznań University of Economics, 2015 ; Current trends in commodity science international commodity science conference. ISBN 978-83-9380-18-6-2
    PoznámkyAbstrakt
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaPoľsko
    Kategória EPCAbstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE15 00581-001, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.