Počet záznamov: 1
Diverzifikácia spotreby potravín na Slovensku
Názov Diverzifikácia spotreby potravín na Slovensku Preklad názvu Diversity of Food Consumption in Slovakia Autorské údaje Andrej Cupák, Ján Pokrivčák, Marian Rizov Autor Cupák Andrej EUBFNHKBF - Katedra bankovníctva a medzinárodných financií FNH Spoluautori Pokrivčák Ján Rizov Marian Zdrojový dokument Politická ekonomie : teorie, modelování, aplikace. Roč. 64, č. 5 (2016), s. 608-626. - Praha : Vysoká škola ekonomická, 2016. ISSN 0032-3233 Poznámky Registrovaný: Web of Science. - Registrovaný: Scopus. - Registrovaný: Current Contents Connect Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Česká republika Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy Heslá bezpečnosť potravinová * spotreba potravín * analýza regresná * Slovensko * kvalita potravín Anotácia Analýzai diverzifikácie spotreby potravín na Slovensku s využitím mikroekonomických údajov zo zisťovania Štatistiky rodinných účtov SR za obdobie 2004–2010. Potravinová diverzita je indikátorom kvality stravovania, a teda jedným z aspektov potravinovej bezpečnosti domácností. Kategória EPC Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch Registrované v WOS Registrované v SCOPUS Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E16 00592-002, online Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Zväzky 2016: 1-8
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 1.2 MB verejne dostupné článok
Počet záznamov: 1