Počet záznamov: 1
Ocena i propozycje doskonalenia działań w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy w wybranym przedsiębiorstwie spożywczym
Názov Ocena i propozycje doskonalenia działań w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy w wybranym przedsiębiorstwie spożywczym Súbežný názov Evaluation and Proposals for Improvement of Activities in the Field of Occupational Health and Safety in a Selected Food Enterprise Preklad názvu Hodnotenie a návrhy na zlepšenie v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci vo vybranej potravinárskej spoločnosti Autorské údaje Malgorzata A. Jarossová Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Warunki środowiska pracy a zdrowie pracowników. T. 4, s. 237-256 [1,22 AH]. - Wałbrzych : Wydawnictwo Uczelniane Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Angelusa Silesiusa w Wałbrzychu, 2018 / Cież Józef ; Pawlak Halina. ISBN 978-83-63839-59-8 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu poľština Krajina vydania Poľsko Heslá bezpečnosť potravinová * bezpečnosť práce * ochrana zdravia * potravinárstvo * podnik * Poľsko * systémy riadenia * normy * normy ISO Anotácia Hodnotenie súčasných aktivít v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci v potravinárskom podniku v provincii Wielkopolska. Povinnosti zamestnávateľa a zamestnancov, usmernenia na zlepšovanie v súvislosti s implementáciou systému riadenia podľa normy PN-N-18001 a integráciou s normou ISO 22000. Kategória EPC Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E18 00281-001, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1