Počet záznamov: 1
Sustainable Packaging Dedicated to Diet Catering
Názov Sustainable Packaging Dedicated to Diet Catering Preklad názvu Udržateľné balenie určené pre diétne stravovanie Autorské údaje Anna Cierniak-Emerych, Szymon Dziuba, Jacqueline A. Rowiecka, Malgorzata Agnieszka Jarossová Autor Cierniak-Emerych Anna Spoluautori Dziuba Szymon Rowiecka Jacqueline A. Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF Zdrojový dokument Významné aspekty udržateľného rozvoja : zborník vedeckých statí. S. 13-20. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2022 / Jarossová Malgorzata Agnieszka ; Hlavatý Ivan ; Krzywonos Małgorzata ; Gubíniová Katarína. ISBN 978-80-225-5002-4 Poznámky VEGA 1/0398/22 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Slovenská republika Heslá rozvoj trvalo udržateľný * prostredie životné * potraviny * balenie * obaly * spotrebitelia Anotácia Činnosť spoločností ponúkajúcich externe dodávané služby krabičkovej diéty odráža potreby deklarované dnešnými spotrebiteľmi. Denne dodávaný súbor jedál ponúkaných v jednorazových obaloch vyhodený zákazníkmi do odpadu má negatívny vplyv na životné prostredie. Účelom tohto článku je pokúsiť sa načrtnúť alternatívy k bežne používaným obalom na jedno použitie v odvetví diétneho stravovania a mieru preferencie ich nákupu spotrebiteľmi. Zákazníci dietetických stravovacích spoločností boli empiricky skúmaní. Ako kvalitatívna výskumná technika bol použitý individuálny hĺbkový rozhovor. Z empirickej štúdie vyplynulo, že zákazníci nejakým spôsobom požadujú od podnikov udržateľné správanie, ale nie sú ochotní investovať svoj vlastný kapitál pre celkové dobro. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E23 00058-003, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 102.3 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1