Počet záznamov: 1
EÚ - legislatívny proces v potravinárstve
SYS 0008547 LBL 01326naa$$2200277$$$450$ 005 20231005104319.4 100 $a 20040512a2004łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a EÚ - legislatívny proces v potravinárstve $e zabezpečenie hygieny výroby potravín na Slovensku $f aut. P. Bystrický, D. Máté, R. Cabadaj 330 $a Kompatibilnosť legislatívnych požiadaviek na výrobu potravín v SR s požiadavkami EÚ. Systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín - súčasti systému. Postup, ktorý treba dodržiavať na uplatnenie systému. Princípy HACCP. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0069900 $1 011 $a 1335-9266 $1 200 1 $a Slovenský Výber $e mesačník manažmentu obchodu $v Roč. 8, č. 5 (2004), s. VIII $1 210 $a Bratislava $c SON MEDIA $d 2004 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003042 $a legislatíva 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002048 $a Európska únia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002396 $a hygiena 610 1-
$9 eu_un_auth*h0007109 $a výroba 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002863 $a kontrola 675 $a 338.439 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000168 $x Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy 700 -1
$3 eu_un_auth*p0011058 $a Bystrický $b P. $4 070 701 -1
$3 eu_un_auth*0002520 $a Máté $b D. $4 070 701 -1
$3 eu_un_auth*0002522 $a Cabadaj $b R. $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20040512 $g AACR2
Počet záznamov: 1