Počet záznamov: 1  

EÚ - legislatívny proces v potravinárstve

  1. SYS0008547
    LBL
      
    01326naa$$2200277$$$450$
    005
      
    20231005104319.4
    100
      
    $a 20040512a2004łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a EÚ - legislatívny proces v potravinárstve $e zabezpečenie hygieny výroby potravín na Slovensku $f aut. P. Bystrický, D. Máté, R. Cabadaj
    330
      
    $a Kompatibilnosť legislatívnych požiadaviek na výrobu potravín v SR s požiadavkami EÚ. Systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín - súčasti systému. Postup, ktorý treba dodržiavať na uplatnenie systému. Princípy HACCP.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0069900 $1 011 $a 1335-9266 $1 200 1 $a Slovenský Výber $e mesačník manažmentu obchodu $v Roč. 8, č. 5 (2004), s. VIII $1 210 $a Bratislava $c SON MEDIA $d 2004
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003042 $a legislatíva
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002048 $a Európska únia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002396 $a hygiena
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007109 $a výroba
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002863 $a kontrola
    675
      
    $a 338.439 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000168 $x Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0011058 $a Bystrický $b P. $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0002520 $a Máté $b D. $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0002522 $a Cabadaj $b R. $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20040512 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.