Počet záznamov: 1
Systémový prístup k riešeniu kvality a bezpečnosti potravín
Názov Systémový prístup k riešeniu kvality a bezpečnosti potravín Autorské údaje Alica Lacková Autor Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Obchodné podnikanie v podmienkach teórie a praxe znalostnej ekonomiky : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 5.-6. október 2006, Vzdelávací inštitút COOP, Mojmírovce. S. 670-674. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2006. ISBN 80-225-2227-9 Výstup z projektu VEGA 1/1225/04 Produktové manažérstvo rozhodovania o produktoch v integračných a globalizačných procesoch
Poznámky VEGA 1/1225/04 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy Heslá potravinárstvo * bezpečnosť potravinová * potraviny * kvalita * manažment * normy medzinárodné * ISO 22000 Anotácia Zvyšovanie významu kvality a bezpečnosti potravinárskych výrobkov v koncepcii firiem. Zavádzanie účinného manažérstva kvality, ako aj systému manažérstva bezpečnosti potravín do potravinárskych podnikov. Uplatňovanie systému manažérstva kvality v potravinárskom priemysle. Systém manažérstva bezpečnosti potravín. Medzinárodná norma ISO 22000. Kategória EPC Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E06 01027-073, OBF - Archív EPC, originál dokumentu
článok
Počet záznamov: 1