Počet záznamov: 1  

Vyrovnací podiel spoločníka v s.r.o. a problémy pri jeho výpočte

  1. SYS0064646
    LBL
      
    02092nla$$2200433$$$450$
    005
      
    20240502071746.7
    100
      
    $a 20071008a2007łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Vyrovnací podiel spoločníka v s.r.o. a problémy pri jeho výpočte $f Miroslav Jakubec, Peter Kardoš
    330
      
    $a Základné informácie o vyrovnacom podieli. Možnosť zániku účasti spoločníka v spoločnosti upravená v Obchodnom zákonníku. Praktické príklady výpočtu vyrovnacieho podielu spoločníka.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0063860 $1 010 $a 978-80-8070-731-6 $1 200 1 $a Znalecká činnosť v znalostnej ekonomike $b elektronický zdroj $e zborník prednášok a príspevkov z 1. medzinárodného vedecko-pracovného semináru pod záštitou prof. Ing. Jána Bujňáka, CSc., rektora Žilinskej univerzity v Žiline $e Žilina, 12. september 2007 $f zodpovední redaktori: Mikuláš Szilagyi, Iveta Sedláková $1 210 $a Žilina $c EDIS-vydavateľstvo Žilinskej univerzity $d 2007 $1 215 $a CD-ROM
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005841 $a spoločnosti s r.o.
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005823 $a spoločníci
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007036 $a vyrovnanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006329 $a štruktúra kapitálová
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003150 $a majetok
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002415 $a imanie vlastné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006974 $a vklady
    675
      
    $a 658.11 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000332 $x Druhy a formy podnikov
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0066074 $a Jakubec $b Miroslav $f 1978- $p EUBFPMKPO $r 0,195 $9 50 $4 070 $T Katedra podnikovohospodárska FPM
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0000467 $a Kardoš $b Peter $p EUBFPMKPO $r 0,195 $9 50 $4 070 $T Katedra podnikovohospodárska FPM
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20071008 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.