Počet záznamov: 1  

Analýza zdrojov ekonomického rastu metódou celkovej produktivity faktorov v Slovenskej republike v rokoch 1995-2006

  1. SYS0070200
    LBL
      
    01827naa$$2200313$$$450$
    005
      
    20240502071838.1
    100
      
    $a 20080130a2007łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Analýza zdrojov ekonomického rastu metódou celkovej produktivity faktorov v Slovenskej republike v rokoch 1995-2006 $f Martin Lábaj
    330
      
    $a Teoretické východiská analýzy založenej na rastovom účtovníctve , historické pozadie jeho vzniku. Formálna stránka rastového účtovníctva, ktorá slúži ako základ analýzy zdrojov ekonomického rastu. Výsledky analýzy.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0129531 $1 011 $a 0013-3035 $1 200 1 $a Ekonomický časopis $e časopis pre ekonomickú teóriu a hospodársku politiku, spoločensko-ekonomické prognózovanie = journal for economic theory, economic policy, social and economic forecasting $d Journal of economics $v Roč. 55, č. 10 (2007), s. 976-988 $1 210 $a Bratislava $c Ekonomický ústav SAV $d 2007
    541
    1-
    $a <An> Analysis of the Economic Growth Sources by Total Factor Productivity Method in the Slovak Republic during 1995-2006
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005227 $a rast hospodársky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001077 $a analýza ekonomická
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0006983 $a účtovníctvo rastu
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    675
      
    $a 330.35 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000075 $x Hospodársky rast
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0007531 $a Lábaj $b Martin $f 1982- $p EUBFNHKHP $9 100 $4 070 $T Katedra hospodárskej politiky FNH
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20080130 $g AACR2
    830
      
    $a Autor si uvádza pod článkom pracovisko Ekonomický ústav SAV
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.