Počet záznamov: 1
Increasing of competitiveness of dairy products in Slovakia through the application of information systems
Názov Increasing of competitiveness of dairy products in Slovakia through the application of information systems Preklad názvu Zvyšovanie konkurencieschopnosti mliekarenských výrobkov v SR uplatnením informačných systémov Autorské údaje Anna Látečková, Milan Kučera, Kinga Brédová Autor Látečková Anna Spoluautori Kučera Milan Brédová Kinga Zdrojový dokument Agricultural economics. Vol. 55, no. 8 (2009), s. 384-391. - Prague : Institute of Agricultural and Food Information, 2009. ISSN 0139-570X Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Česká republika Systematika 636/639 - Chov zvierat. Produkty domácich zvierat a zveriny. Poľovníctvo. Rybárstvo Heslá priemysel mliekarský * výrobky * trh * Slovensko * systémy informačné * konkurencieschopnosť Anotácia Prieskum na domácom trhu mliečnych produktov, poukázanie na smer, ktorým by sa mal výrobca orientovať. Nevyhnutnou podmienkou pre zvyšovanie konkurencieschopnosti je implementácia informačných systémov zohľadňujúcich špecifiká mliekarenskej výroby. URL http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/09435.pdf Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2009: 7-12
článok
Počet záznamov: 1