Počet záznamov: 1
Porovnanie vlastností rôznych štartovacích kultúr a výroby tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov so štartovacou kultúrou a bez štartovacej kultúry
Názov Porovnanie vlastností rôznych štartovacích kultúr a výroby tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov so štartovacou kultúrou a bez štartovacej kultúry Autorské údaje M. Filová, Alica Lacková Autor Filová M. Spoluautori Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Aplikácia štartovacích kultúr pri výrobe tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov : zborník prednášok z konferencie : Bratislava, jún 1988. S. 39-48. - Bratislava : Pobočka ČSVTS pri Mäsovom priemysle, 1988 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Kategória EPC Odborné práce v domácich nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferečných) Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E00 01382-001, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1