Počet záznamov: 1
Používanie čistiacich a dezinfekčných prostriedkov v mäsovom priemysle
Názov Používanie čistiacich a dezinfekčných prostriedkov v mäsovom priemysle Autorské údaje M. Gašpieriková, Alica Lacková, M. Vidová Autor Gašpieriková M. Spoluautori Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Vidová M. Zdrojový dokument Detergencia v sanitácii potravinárskeho priemyslu : zborník zo seminára : Modra, 1988. S. 38-40. - Bratislava : Výskumný ústav potravinársky, 1988 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Kategória EPC Odborné práce v domácich nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferečných) Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E00 01383-001, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1