Počet záznamov: 1
Balijská kuchyňa
Názov Balijská kuchyňa : za božskú trpezlivosť božské jedlo Autorské údaje Barbora Daxner Autor Daxner Barbora Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 6, č. 9-10 (2012), s. 72-76. - Žilina : Direct press, 2012. ISSN 1337-0545 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá gastronómia * potraviny * ryža * káva * Indonézia Anotácia Lokálna kuchyňa na indonézskom ostrove Bali. Čerstvosť ako charakteristický znak balijskej kuchyne. Harmonická kombinácia prísad. Posvätná ryža. Morská kuchyňa. Jedlo ako rituál. Cibetky a čerstvá káva. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2012: 1-12
článok
Počet záznamov: 1