Počet záznamov: 1  

Štrukturálna determinácia konkurencieschopnosti v podmienkach potravinárskeho priemyslu

  1. Názov Štrukturálna determinácia konkurencieschopnosti v podmienkach potravinárskeho priemyslu
    Preklad názvuStructural determination of competitiveness in the conditions of food industry
    Autorské údajeAneta Bobenič Hintošová, Lucia Demjanová
    Autor Bobenič Hintošová Aneta EUBPHFKMA - Katedra manažmentu PHF
    Spoluautori Demjanová Lucia EUBPHFKMA - Katedra manažmentu PHF
    Zdrojový dokument Acta oeconomica Universitatis Selye : vedecký recenzovaný časopis. Roč. 2, č. 1 (2013), s. 25-36. - Komárno : Univerzita J. Selyeho v Komárne, 2013. ISSN 1338-6581
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.33 - Výrobná štruktúra
    Heslá Slovensko * analýza empirická * výkonnosť podniku * trh * priemysel potravinársky * konkurencieschopnosť * štruktúra výroby
    AnotáciaEmpirická analýza vzťahu medzi štruktúrou a výkonnosťou slovenského potravinárskeho priemyslu.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE13 01046-001, kópia plného textu
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2013: 1-2

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.