Počet záznamov: 1
Gastronomie, un des composants dominants de la culture nationale
Názov Gastronomie, un des composants dominants de la culture nationale Súbežný názov Gastronómia, jedna z dominantných zložiek národnej kultúry Autorské údaje Štefan Povchanič Autor Povchanič Štefan EUBFAJKRS - Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ Zdrojový dokument Ianua ad linguas hominesque reserata V : actes des publications scientifiques internationales. S. 142-146. - Noailles : Association Amitié Franco-Slovaque, 2014 / Lemay Jamborová Diana ; Benčič Stanislav. ISBN 978-2-9536153-4-0 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu francúzština Krajina vydania Francúzsko Systematika 316.7 - Civilizácia. Spôsob života. Sociálna komunikácia. Ideológia Heslá komunikácia interkultúrna * gastronómia * kultúra * Francúzsko * Slovensko Anotácia Miesto gastronómie v živote Francúzov. Rozdiely v stravovaní Francúzov a Slovákov. Dodržiavanie rozdielov v stravovacích zvyklostiach aj v rámci interkultúrnej komunikácie. Kategória EPC Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E14 00527-001, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1